Kapcsolatfelvétel

Ajakfeltöltés - Russian Lips Technika

Napjainkban az orvos esztétikai-sebészeti beavatkozások között az ajaknagyobbítás abszolút az egyik vezető esztétikai beavatkozásnak számít! A szépen ívelt, dús ajkak kellemessé teszik megjelenésünket, ám a keskeny ajkak épp ellenkező hatást válhatnak ki, arcunk, karakterünk szigorúvá válhat. A hialuronsavas ajaknagyobbítás, ajakfeltöltés azonban kiváló megoldást jelent az ajkak teltségének növelésére, szimmetriájának helyreállítására, ezáltal megjelenésünk fiatalosabbá, esztétikusabbá tételére!

Rendelési információk

  • Rendelési cím
    Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

Mi az ajaknagyobbítás?

Az ajaktöltés egy olyan orvos-esztétikai beavatkozás melynek célja az ajkak formájának
megváltoztatása, teltségének növelése a szebb esztétikai megjelenés érdekében. Ajakfeltöltéssel
egyaránt kezelhető a felső és alsó ajkak.

Ajaknagyobbítás töltőanyaggal

A hialuronsav a szervezetben is megtalálható természetes anyag. Nagy koncentrációban van jelen a lágy kötőszövetben és a szemet körülvevő folyadékban, de jelen van a porcban, ízületi folyadékban, és a bőrben is. Kivonva és átalakítva a legnépszerűbb töltőanyaggá vált a világon a szervezetbe injekciózva ez a gélszerű anyag úgy viselkedik, mint egy párna, amely támasztékot biztosít az arc struktúráinak és szöveteinek, hidratálja a bőrt, ezáltal segít megőrizze frissességét és rugalmasságát. Az elmúlt pár évtizedben számos szintetikus változatát fejlesztették ki és használják betegségek kezelésére is a reumatológiában, szemészetben és sebgyógyulásban. Napjainkban a hailuronsav legnépszerűbb alkalmazása a ránctalanítás, arctöltés és ajaknagyobbítás területén használatos!

Mi a RUSSIAN LIPS ajaktöltési technika?

A Russian Lips egy olyan egyre inkább kedvelt orosz töltő és szájformázási technika, amely a Cupidó-ív hangsúlyozásával, telt és volumenizált hatását a száj középső területein fejt ki. Ezen szájfeltöltési technika esetén az eredmény látványos, szív alakú ajak, amelynek hatása akár 6-12 hónapig is tarthat.

Hogyan zajlik a Russian Lips ajaktöltés?

A Rusisan Lips szájfeltöltő technika esetében az orvos kisebb fecskendőt választ majd kis mennyiségű töltőanyagot fecskendez be függőlegesen amit az ajkak közepére összpontosít. Az eljárás lényege is a befecskendezett töltőanyag pontos helye és íve megválasztásában rejlik hiszen ellentétben a hagyományos töltéssel itt a kezelés célja az ajkak megnövelése, középre koncentrálva, amely a szív formát eredményezi.

Kinek lehet elvégezni a Russian Lips ajaktöltést?

Az ajakfeltöltés Russian Lips technikával alapvetően azoknak ajánlott akiknek volt már korábban ajaktöltésük ami már feloldódott és valami igazán különleges és szép szájformára vágynak.

Milyen töltőanyagot alkalmazható a Russian Lips technikánál?

Klinikánkon elsősorban a Teoxane TEOSYAL termékeket alkalmazzuk ajaktöltésre a TEOSYAL RHA 2, RHA 3, RHA Kiss-t.

Ajaknagyobbítás előtti konzultáció

A konzultációra előzetes időpont egyeztetést követően klinikánkon kerül sor. A konzultáció során, amely során felvesszük az anamnézist, a beavatkozást végző orvos kolléga szemrevételezi a kezelni kívánt területet és személyesen a pácienssel együttesen részletesen átbeszéli a kérést és a lehetőségeket. Amennyiben a páciensnek korábban bármilyen orvosi beavatkozás történt az arcán beleértve az ajkait is, vagy jelenleg bármilyen seb, fertőzés vagy herpesz van e rajta, vagy töltötték-e már szilikonnal, kollagénnel vagy hialuronsavval ezeket mindenképpen jelezze az orvosnak! Nagyon fontos, hogy a páciens őszintén mondja el pontosan mit szeretne változtatni, és milyen eredményt vár el, hiszen az orvos kolléga csak így tudja a legpontosabban meghatározni, hogy az elvárások mennyire realisztikusak, mekkora eséllyel, milyen kezeléssel érhetők el. Részletesen átbeszélésre kerülnek az egyéb lehetséges kezelési lehetőségek, az előnyök, és kockázatok is, illetve természetesen a szóba jöhető kezelések árai is egyeztetésre kerülnek. A beavatkozás előtt és után fényképes dokumentációt készítünk. Amennyiben a konzultációt követően a Páciens úgy dönt, hogy máris igénybe kívánja venni az ajaknagyobbítást természetesen erre is lehetőséget biztosítunk!

Az ajaknagyobbítás menete

Az orvos-esztétikai beavatkozások között számos ajaknagyobbító technika létezik. Ezen alkalmazott technikák mindegyikének megvan a maga előnye és hátránya is. Az ajaktöltés helyi vagy felületi érzéstelenítésben történik. Az ajaknagyobbítás beavatkozás során nincs erős fájdalom, csak kis kellemetlen szúró és feszítő érzés. A beavatkozás típusától függően az ajaktöltés általában 30-45 percig tart. Helyi érzéstelenítéssel végzett problémamentes kezelés után nyugodtan vezethet személygépkocsit.

Ajaknagyobbítás után

Az ajkakon végzett beavatkozás után átmenetileg kialakulhat duzzanat és bevérzés, azonban szükség szerint jeges borogatással pár nap alatt megszüntethetők ezek a kellemetlen panaszok. Esetenként fájdalomcsillapító gyógyszer, antibiotikum vagy antivirális szer szedése is szükségessé válhat. Pár napig tanácsos a rágózást mellőzni, mivel az fokozhatja a duzzanat mértékét. Négy-öt nappal már a megszokott rend szerint végezheti aktivitásait. Enyhe duzzanat egy-két hétig is eltarthat.

Rendelési információk

  • Rendelési cím
    Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Ajakfeltöltés - Russian Lips Technika árak

  • Orvos-Esztétikai szakorvosi konzultáció (szakorvosi konzultációval egyidőben elvégzett orvos-esztétikai kezelés esetén a konzultáció díját nem számítjuk fel, csak a kezelés díját) 15.000 Ft

TEOSYAL ®, TEOXANE ® - Ajaktöltés - Russian Lips

  • TEOSYAL ®, TEOXANE ® - Ajaktöltés - 0,5 ml 50.000 Ft
  • TEOSYAL ®, TEOXANE ® - Ajaktöltés - 1 ml 80.000 Ft