Kapcsolatfelvétel

NCTF 135 HA Lifting Kezelés

NCTF 135 HA LIFTING NANOSOFT bőrrevitalizáló kezelés

Az NCTF 135 HA Lifting kezelés kiváló alternatívát kínál azon páciensek számára akik nem gondolkodnak sem hyaluronsavas feltöltésben sem felszívódó bioszálas kezelésben, de szeretnének javítani bőrük textúrúján természetes eredménnyel. Az NCTF 135 kezelés különösen javasolt a kritikusnak számító bőrfelületek revitalizálására úgymint a szem és szájkörnyék, a nyak, és a dekoltázs területe!

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

Mi az NCTFA kezelés?

Az NCTFA 135 egy bőrbe injektálható speciális NANOSOFT módszeren alapuló bőrmegújító, revitalizáló készítmény amely anti-aging hatásának köszönhetően a sejteket képes visszafiatalítani ezáltal a bőrt ragyogóvá, üdévé és fiatalossá varázsolja!

Mik az előnyei?

A speciális NANOSOFT módszeren alapuló technológiának köszönhetően a kezeléssel elérhetőek és kezelhetőek a legérzékenyebb és legkisebb arcterületek is mint például a nyaki redők, a kézfej ráncai, a száj körüli dohányzó ráncok, a felső és alsó szemhéj, valamint a külső szemzug is.

Kinek javasolt az NCTFA kezelés?

Az NCTFA kezelés sokrétű felhasználásának köszönhetően kiváló megoldást jelent az idősebb és a fiatalabb korosztály számára is! Nem csak egy adott problémára nyújt megoldást, kollektíven javítja az adott bőrfelület textúrúját visszaadva ezzel a bőr eredeti tömörségét, finomítja a ráncokat és csökkenti a foltokat.

Milyen eredmények várhatóak az NCTFA 135 Nanosoft kezeléstől?

 • Megfiatalodott arc
 • Ragyogóbb, élettel teli arcszín
 • Homogén és hidratált bőr
 • Halványabb ráncok

Hogyan zajlik a kezelés?

Az NCTF 135 kezelés esetében helyi érzéstelenítést alkalmazunk ezért a kezelés csak minimális fájdalommal jár. A kezelendő bőrfelület fertőtlenítését követően apró tűszúrás után egy tompa kanül vagy a NANOSOFT technika segítségével befecskendezi az NCTF 135 készítményt.

Vannak e a kezelést követően teendők?

A kezelést követően felépülési idővel nem kell kalkulálni. A jelentkezhető enyhe bőrpír megjelenése a kezelés normális mellékhatása. A kezelés utáni néhány órán keresztül smink viselése nem javasolt.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

NCTF 135 HA Lifting Kezelés árak

 • Orvos-Esztétikai szakorvosi konzultáció (szakorvosi konzultációval egyidőben elvégzett orvos-esztétikai kezelés esetén a konzultáció díját nem számítjuk fel, csak a kezelés díját) 15.000 Ft

NCTF 135 Nanosoft kezelés

 • NCTF 135 HA kezelés választott területen 35.000 Ft
 • NCTF 135 HA kezelés teljes arc területen 85.000 Ft