Kapcsolatfelvétel

RADIESSE Volumenpótló kezelés

RADIESSE - Volumenpótló kezelés – Újgenerációs Töltőanyaggal!

Amit a Radiesse töltőanyagról tudni érdemes!

A Radiesse töltőanyag már számos területen bizonyított. Kalcium-hydroxyapatit hatóanyagának köszönhetően kíméletesen bánik a bőrrel, hosszan tartó kollagén termelődést indukál. Az anyag, lassan lebomló részecskékből áll, ennek köszönhetően, hosszú időn át a befecskendezés helyén marad, ezáltal folyamatos hatást gyakorolva a bőr szerkezetére.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

Hatékony és látványos anti aging kezelés beesett arc kezelésére!

A kor előrehaladtával férfiak és nők esetében is tapasztalható, hogy az arc zsírpárnái lecsúsznak és megfogyatkoznak, amelynek következményeképp volumenvesztéssel kell számolni az arc egyes területein. Volumenpótlásra a Radiesse kezelés hatékony megoldásokat kínál az arcbőr, a kézfej feszesítésére, és fiatalítására!

A Radiesse kezelés előnyei:

A Radiesse kezelés előnye, hogy a kezelést követően a töltőanyagnak köszönhetően azonnali lifting hatás érhető el. Hatása tartós, pácienstől függően akár 1-2 évig is megmarad.

Kinek javasolt a Radiesse kezelés?

 • Az öregedési folyamat hatására megereszkedett bőr esetén
 • beesett arc volumenének növelésére
 • Ráncos, vékony és eres kézfej kezelésére
 • Az arcot szomorúvá tévő ráncok és redők kezelése érdekében

A Radiesse kezelés menete:

A kezelést minden esetben szakorvosi konzultáció előz meg, amelynek keretében szakorvos kijelöli és meghatározza a kezelendő területet valamint az eredmény érdekében szükséges mennyiséget. Az injekció beadása előtt érzéstelenítő krémet használunk annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük az esetleges fájdalom érzést a kezelés alatt.

Ezt követően hatóanyagot nyugodt körülmények között, egy vékony tű segítségével, érzéstelenítés után a bőrbe injektálunk. A beavatkozás kb: 30-45 percet vesz igénybe a feltöltésre váró terület nagyságától valamint a volumenpótlás mértékétől függően!

A kezelés ellenjavalt az alábbi esetekben:

 • A szemek és az ajkak környékén tilos Radiesse-t alkalmazni!
 • A kezelés ellenjavallt az egyes immunrendszert érintő betegségek esetén, és bőrfertőzések meglétekor

Teendők a kezelés után:

A kezelést követően előfordulhat duzzanat, ödéma, bevérzés, feszítő érzés, vagy enyhe fájdalom. A kezelést követő 24 órán belül nem szabad sminkelni. Fontos, hogy 2 napig nem szabad szaunázni és szoláriumozni, és ez idő alatt lehetőleg kerülni kell minden megterhelő fizikai aktivitást is. Magas faktorszámú fényvédő használata javasolt.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)