Kapcsolatfelvétel

AQUALIX Injekciós Zsírbontás

AQUALIX zsírbontó injekciós kezelés!
Professzionális, hatékony és célzott segítség a helyi zsírlerakódások kezelésében!
Legmodernebb
, legújabb és legkülönlegesebb alakformáló eljárás Magyarországon!

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

A megfelelő táplálkozás, és mozgás ellenére is sajnos akadnak olyan területek ahol a helyi zsírlerakódástól szinte lehetetlen megszabadulni!
Az Aqualyx® zsírbontó injekciós kezelés éppen ezen területek kezelésében nyújt megfelelő, célzott és hatékony segítséget! Ezen eljárás kifejezetten alkalmas a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd, valamint akár a nyak hátsó részén megjelenő zsírlerakódások kezelésére. Férfiaknál a pseudo-gynecomastia, a mell elzsírosodása esetén is ajánlott kezelési eljárás!
Fontos tudni: Aqualyx® zsírbontó injekciós kezelés kifejezetten kisebb helyi zsírlerakódások kezelésében nyújt hatékony segítséget, azonban önmagában, mint önálló kezelés nem alkalmas testsúly csökkentésre! A kezelés kifejezetten kis területek célzott kezelésére szolgál! Az Aqualyx® zsírbontó injekciós kezelés lényege abban rejlik, hogy az oldat közvetlenül kerül beinjektálásra a helyi zsírlerakódásokba! Az Aqualyx® -ban található foszfatidilkolin (amely egy természetes anyag) nagyobb dózisban történő beadásával a zsírsejtek feloldását, eltávolítását eredményezni!
Az Aqualyx® a zsírszövet tartós csökkenéséhez vezet, eltávolításuk után a zsírsejtek nem jelennek meg újra. Hosszú távú megoldást jelent a zsírpárnák csökkentésére azonban fontos, továbbra is a megfelelő táplálkozás és testmozgás!
Az zsírbontó injekciós kezelés leggyakoribb alkalmazási területei Has Hát és derék Fenék Hónalj Felkar Belső és külső comb. Az Aqualyx® kezelés menete Az Aqualyx® kezelést minden esetben szakorvosi konzultáció előz meg, amelynek keretében szakorvos kijelöli és meghatározza a kezelendő területet valamint az eredmény érdekében szükséges mennyiséget. Az Aqualyx® injekció beadása előtt érzéstelenítő krémet használunk annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük az esetleges fájdalom érzést a kezelés alatt. Az Aqualyx® zsírbontó injekciót a kezeléssorozat alatt 3-4 hét különbséggel szükséges alkalmazni 3-szori ismétléssel, a megcélzott területre. Kell e mellékhatásokkal számolni az Aqualyx® zsírbontó kezelésnél? Az Aqualyx® kezelés nem jár kockázattal mivel helyi érzéstelenítésben végzett injekciós kezeséről van szó, nem jár altatással, bemetszés vagy vágással, varrásra sincs szükség, így hegesedés sem keletkezik mint egy műtét esetében. Ideiglenes mellékhatások mint pl: véraláfutás, duzzanat, bőrpír, irritáció előfordulhat az injekció beadásának területén. Előfordulhat érzékenység a terület érintése esetén, zsibbadhat, viszkethet. Ezen mellékhatások 1-3 nap alatt elmúlnak! Milyen eredményekre számíthatok? A zsír csökkenése a kezelt területen a kezelést követően néhány héttel később megfigyelhető. Az észrevehető eredmény megjelenésének sebessége egyénenként eltérő! A sejtmembránok stabilitásától függően változik; a fiatalabb páciensek akiknek erősebb, stabilabb a sejtmembrán nagyobb valószínűséggel az eredmények hosszabb idő után jelentkeznek. Kisebb területen kezelt zsírpárnák esetében a kívánt eredmények már egy kezelés után látható! Hány kezeléssel szükséges kalkulálni? A zsírlerakódások csökkenése már egy kezelés után megfigyelhető, azonban a kívánt eredmények elérése érdekében három Aqualyx® zsírbontó kezelés ajánlott.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

AQUALIX Injekciós Zsírbontás árak

 • Orvos-Esztétikai szakorvosi konzultáció (szakorvosi konzultációval egyidőben elvégzett orvos-esztétikai kezelés esetén a konzultáció díját nem számítjuk fel, csak a kezelés díját) 15.000 Ft

AQUALIX zsírbontó injekciós kezelés

 • Toka 60.000 Ft
 • Térd 60.000 Ft
 • Csípő 60.000 Ft
 • Has 60.000 - 100.000 Ft
 • Comb 60.000 - 120.000 Ft
 • Felkar 60.000 Ft