Kapcsolatfelvétel

Ellansé Kollagén Stimuláló Kezelés

Ellansé kollagén stimuláló kezelés Szegeden!
Rajzold újra arckontúrjaidat napjaink egyik legtartósabb töltőanyagával az Ellansé kollagén stimuláló fillerrel amely azonnali térfogatnövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít!

Rendelési információk

  • Rendelési cím
    Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

A ráncok volumene és korrekciója azonnal látható a kezelés után, a saját kollagéntermelés fokozatos serkentése természetes hatású és hosszan tartó eredményt nyújt.

Az Ellansé természetesen és teljes mértékben felszívódik a szervezetben néhány hónappal a kezelést követően.

Mi az ELLANSÉ® ?

Több mint egy hagyományos filler, 2 az 1-ben működési elve a ráncok és redők korrigálásán túl , stimulálja test természetes kollagén termelését.
Azonnali feltöltő hatás és bőr hosszan tartó térfogatnövelése a kollagén stimuláció révén.
Töltőanyag működési mechanizmusa: Bioreszorbálhatóság és bioreszorpció.
A teljes test fehérjetömegének 30%-a és a bőr tömegének 70%-a.
Az emlősökben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje
Az ECM legfontosabb összetevője

Azonnali bőrfiatalítás

Ráncok és redők feltöltése
Az arc kontúrjainak újradefiniálása

Hosszútávú kollagén stimuláció

Az öregedés jeleinek visszafordítása
Az arc fiatalítása és ezzel egyidejűleg a bőrminőség javítása

Az ELLANSÉ kezelés alkalmazási területei

homlok
halánték
orca
szemöldök
orrforma
orrbarázda
marionett
száj zug
állforma / állkapocs

Az Ellansé® a következőkből áll

70%-os vizes karboxi-metil-cellulóz (CMC) gélhordozó30% szintetikus PolyCaproLactone (PCL) mikrogömbök

Ez a készítmény azonnali töltőhatást (CMC) tesz lehetővé, amelyet a szervezet saját kollagénjének stimulálása követ: neokollagenezis (PCL).

Ellansé® vagy Hyaluronsav?

Az Ellansé-nak számos előnye van a többi nem állati eredetű töltőanyaghoz képest, mint tartósság és hatásosság szempontjából is.
Az eredmények azt mutatják, hogy 17°% -kal kevesebb töltőanyag mennyiségre van szükség ugyanahhoz az eredmény eléréséhez az Ellanse használatával , a NASHA alapú töltőanyagokhoz képest.
Az Ellanse nagyobb szerkezeti alátámasztó és térfogatnövelő hatása (G 1.000 Pa) lényegesen magasabb a NASHA dermális töltőanyaghoz képest.
A neokollagenezis után az Ellanse olyan rugalmassági modulust biztosít, mint a dermisé, és ez sokkal előnyösebb, mint egy hyaluronsav alapú töltőanyag.

Milyen előnye van az Ellansé fillernek?

azonnali eredmény és hosszantartó hatás
folyamatos volumen növekedés
azonnali eredmény a Poly _ Lactic Acidhez (PLLA) képest
jobb stabilitás és élettartam a HA-hoz és a Clacium Hidroxilapatithoz (CA HA) képest
az Ellanse mikrogömbök felülete sima és gömb alakú, összehasonlítva más kollagén stimulátorokkal

Ez a készítmény azonnali töltőhatást (CMC) tesz lehetővé, amelyeta szervezet saját kollagénjének stimulálása követ: neokollagenezis (PCL).

Volumenének helyreállítása
Kontúrdefiniálása
Ráncokcsökkentése
Bőrminőségjavítása

Hogyan működik az Ellansé®?

A hosszú távú hatásai a kollagén stimulációból származnak. Az Ellansé serkenti a bőr kollagéntermelését, ami hosszú távú előnyökkel jár, és segít a bőrnek visszanyerni azt, ami az életkorral természetesen elveszett.Ezért, ha az Ellansé töltőanyagok természetes módon felszívódtak a szervezetben egy idő után, továbbra is láthatóak lehetnek a kezelés jótékony, hosszan tartó hatásai.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Egy tipikus Ellansé kezelés körülbelül 30 percet vagy többet vesz igénybe, a kezelési területektől, a felhasznált termék mennyiségétől és a kezeléseket végző orvos technikájától függően.

Biztonságos az Ellansé® kollagén stimuláló kezelés?

Az Ellansé biztonságos kezelés, jelenleg világszerte több mint 60 országban alkalmazzák. Nincs szüksége bőrtesztre, mivel biológiailag kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a termék idővel teljesen felszívódik.

Meddig tart a hatása?

A természetes és azonnali hatás 1-4 évig tart attól függően, hogy melyik Ellansé terméket ajánljuk az a Páciens kezeléséhez

Mik a lehetséges mellékhatások?

Más injekciókhoz hasonlóan, az injekció beadásának helye(i) körül viszketés és érzékenység jelentkezhet, valamint helyi bőrpír enyhe duzzanattal és zúzódásokkal.Ezek a tünetek viszonylag gyorsan eltűnnek, és csökkenthetők, ha a kezelést követően jégelik és kenegetik a területet.

Milyen felépülési idővel jár a kezelés?

Az Ellansé kezelés felépülési ideje minimális. Mint minden esztétikai kezelésnél, előfordulhat helyi duzzanat és zúzódás, de ezek általában nagyon gyorsan elmúlnak.

Rendelési információk

  • Rendelési cím
    Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Ellansé Kollagén Stimuláló Kezelés árak

  • Orvos-Esztétikai szakorvosi konzultáció (szakorvosi konzultációval egyidőben elvégzett orvos-esztétikai kezelés esetén a konzultáció díját nem számítjuk fel, csak a kezelés díját) 15.000 Ft

Ellansé Kollagén Stimuláló Kezelés

  • ELLANSÉ tartós hatású ráncfeltöltés 115.000 Ft
  • ELLANSÉ tartós hatású ajaktöltés - ajakkontúrozás 115.000 Ft