Kapcsolatfelvétel

Skinboosters Kezelések

Klinikailag bizonyított hialuronsavas eljárás, amely belülről javítja a bőr állapotát és segít bőrhibák kezelésében!

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

A Skinboosters kezelés klinikailag bizonyítottan belülről intenzíven javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ajak és a szem körüli finom ráncokat, és bőrhibákat fokozatosan fiatalít.

Miben már a Skinbooster hialuronsavas eljárás egyéb hialuronsavas eljárásoktól?

A hagyományos hyaluronsavas feltöltések az arc öregedése során megfogyatkozó zsírszövetet, az arc természetes volumenét állítják vissza, míg a Skinbooster kezelés magát a bőrt fiatalítja: belülről hidratálja a bőr középső, rugalmas rostokat termelő rétegét, mely fiatalon tartja bőrét. Így az tartósan ragyogó és hidratált marad. A Skinbooster lényegesen „finomabb” eredményt biztosít, tekintettel arra, hogy nem az arc volumenét változtatja meg, hanem a bőr szerkezetét fiatalítja meg. A Skinbooster hialuronsavas kezelés kiegészítő kezelésként is szolgálhat!

A Skinboosters készítmények egyedülálló, szabadalmaztatott NASHA technológiával készülnek, stabilizált hialuronsavat tartalmaznak, a célzottan a bőr középső rétegébe injektált hyaluronsav súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni ezáltal a bőr textúrájának látványos javulását eredményezi! A kezelési területtől függően akár 12 hónapig is megmaradhat.

A Skinboosters kezelés eredményeképp bőre a kezelendő területen (arc, dekoltázs, kézfej, nyak) hidratáltabbá, ragyogóbbá, rugalmasabbá válik.

Skinboosters kezelésre javasolt kezelésszám: a bőr állapotától függően 1-3 kezelés/4 hetente.

A Skinboosters kezelés menete:

A Skinboosters kezelést minden esetben szakorvosi konzultáció előz meg, amelynek keretében szakorvos kijelöli és meghatározza a kezelendő területet, valamint az eredmény érdekében szükséges mennyiséget. Az injekció beadása előtt érzéstelenítő krémet használunk annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük az esetleges fájdalom érzést a kezelés alatt.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Skinboosters Kezelések árak

 • Orvos-Esztétikai szakorvosi konzultáció (szakorvosi konzultációval egyidőben elvégzett orvos-esztétikai kezelés esetén a konzultáció díját nem számítjuk fel, csak a kezelés díját) 15.000 Ft

Skinboosters kezelések

 • Nucleofill arc kezelés 1 ml 75.000 Ft
 • Nucleofill szemkörnyék kezelés 1 ml 80.000 Ft
 • Nucleofill hair kezelés 1 ml 80.000 Ft
 • Ejal 40 bőrminőség javító kezelés 1 ml 75.000 Ft