Kapcsolatfelvétel

Profhilo® – Bio Remodeling Kezelés

A piacon pillanatnyilag a legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, mely újramodellezi és megváltoztatja a bőr szerkezetét!

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Bemutatkozás

Mikor érdemes a Profhilo® kezelést választani?

Ha azt szeretnénk, hogy bőrünk rugalmasabb, hidratáltabb legyen, ha zavaróak a megjelenő szem, arc vagy homlok körüli ráncok, ha úgy érezzük bőrünk veszített teltségéből, arcbőrünk fakó, tompa. Ha ezen problémák orvoslására szeretnénk egy biztonságos, hosszantartó és hatékony megoldást választani akkor mindenképp megfelelő választás lehet a Profhilo® hialuronsavas öregedésgátló kezelés!

A Profhilo® kezelés leggyakoribb alkalmazási területei:

 • arc
 • nyak
 • dekoltázs
 • kézfej

Miben különbözik a Profhilo® kezelés a többi hialuronsavas töltőanyagtól?

A Profhilo® pillanatnyilag a dermokozetikai piacon elérhető leghatékonyabb és legtöbb hialuronsav koncentrációt tartalmazó töltőanyag amely a bőrbe injketálást követően azonnal terjedni kezd, a hialuronsav (HA) lassú felszabadulásával serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését ennek köszönhetően egyedülálló módon képes javítani és regenerálni a bőr szerkezetét! Az eredmény pedig feszesebb, fiatalosabb bőr!

Más öregedésgátló hialuronsav töltőanyagokkal ellentétben (amelyeket a térfogat növelésére és a bőr kinyújtása alkalmaznak) a Profhilo® hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló anyagot használja az új, megfiatalodó bőrsejtek hidratálására és regenerálódására. Egyéb hialuronsavas töltőanyag betöltésével a beinjektált hialuron egy területen marad ennek okán az eredmény csak az adott területen lokalizálódik míg a Profhilo® esetében a hialuronsav beinjektálását követően azonnal terjedni kezd, eloszlik a bőrön ennek köszönhetően az eredménye és hatása egyenletesen oszlik szét!

A Profhilo® esetében nem tipikus dermális töltőanyagról bezsélünk. Nagyban különbözik a többi injektálható töltőanyagtól. A Profhilo® -t kifejezetten a „bőr biológiai átalakítására” tervezték. Biofermentációval előállított, kiváló minőségű hialuronsavból áll, nagy tisztaságának és adalékanyag mentességének köszönhetően a mellékhatási rátája a legalacsonyabb!

Hogyan működik a Profhilo hialuronsavas kezelés?

A bőr szerkezetének rugalmasságát és feszességét a kollagén és az elsztin adja. Azonban az idő múlásával testünk kevesebbet termel ezen anyagokból ennek következményeként a bőrünk veszít rugalmasságából, hidratáltságából, és megjelennek a finomabb és mélyebb ráncok.

A Profhilo® hialuronsavas kezelés kifejezetten és közvetlenül ezen probléma kiváltó okát orvosolja! Serkenti a kollagén és elasztin termelést ezáltal növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát.

A Profhilo® -t 2 alkalommal, 1 hónapos eltéréssel kell közvetlenül a bőr felszíne alá kell injektálni.

Profhilo® kezelés előtt:

Kezelés előtt legalább egy napig el kell kerülnie a vérhígítókat ( például az aszpirint és más gyulladáscsökkentőket, például az Ibuprofent vagy az Aleve-t, a halolajat, a multivitaminokat vagy az E-vitamint) mivel ezen készítmények fokozhatják a véraláfutások megjelenését!

Profhilo® kezelés menete:

Az esetlegesen előforduló fájdalom minimalizálása érdekében a kezelés során érzéstelenítő krémet alkalmazunk. A kezelendő területek megjelölését és megrajzolását követően egy apró tűvel beinjektáljuk a Profhilo töltőanyagot. Maga a beavatkozás enyhe kellemetlenséggel járhat. A Profhilo® kezelés kb. 30 percet vesz igénybe. A beavatkozást követően vissza lehet térni a hétköznapi rutinhoz!

Profhilo® kezelés után:

A kezelést követően jelentkezhet enyhe duzzanat vagy véraláfutás, ez azonban néhány napon belül megszűnik! A kezelést követő 24 órábanl kerülni szükséges a terület megérintésé, bármilyen intenzív testedzési gyakorlatot, és megerőltető munkát annak érdekében hogy a Profhilo töltőanyag a kívánt helyre megfelelően tudjon beépülni.

A Profhilo® töltőanyag lebomlási ideje egyénenként változó! Nagyban függ az injektált töltőanyag mennyiségétől, típusától, helyétől, a szervezetben a hialuronidáz természetes szintjétől. Általánosságban elmondható, hogy a Profhilo® töltőanyagok körülbelül 6-12 hónapig tartanak, az optimális eredmény 3 és 18 hónap között változhat.

Rendelési információk

 • Rendelési cím
  Tisza Medical Center Orvos-Esztétika, Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6. , 6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. (Rigó utca felőli első épület)

Profhilo® – Bio Remodeling Kezelés árak

PROFHILO ® - Bio Remodeling (Hyaluronsavas) kezelés

 • 1. alkalom - 1 régió: arc, vagy dekoltázs, vagy nyak területe 110.000 Ft
 • 2. alkalom - 1 régió: arc, vagy dekoltázs, vagy nyak területe 100.000 Ft
 • Szinten tartó kezelés 1 régióra 95.000 Ft
 • Kézfej területe 1. alkalom 110.000 Ft
 • Kézfej területe 2. alkalom 100.000 Ft
 • 1. alkalom – 2 régió: nyak + arc/dekoltázs + arc/nyak + dekoltázs területe 195.000 Ft
 • 2. alkalom – 2 régió: nyak + arc/dekoltázs + arc/nyak + dekoltázs területe 185.000 Ft
 • 1. alkalom – 3 régió: nyak + arc + dekoltázs területe 270.000 Ft
 • 2. alkalom – 3 régió: nyak + arc + dekoltázs területe 260.000 Ft